Rekku Rescuen toiminta koronavirusepidemian aikana

17.3.2020

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue haluaa omalta osaltaan ehkäistä koronaviruksen leviämistä sekä suojella vapaaehtoisiaan ja heidän läheisiään tartunnalta. Jatkamme eläinten auttamista ja ennaltaehkäisevää eläinsuojelutyötä niin hyvin kuin se poikkeustilanteessa on mahdollista.

Yhdistyksen adoptiotoiminta jatkuu toistaiseksi pienin muutoksin. Tutustumiset koiriin ja koirien luovutukset järjestetään ulkotiloissa. Kissojen tutustumiskäynnit ja luovutukset pidetään edelleen sijaiskodeissa, mutta niihin annetaan toimintaohjeet tartuntariskin minimoimiseksi. Halutessaan sijaiskoti voi kieltäytyä ottamasta vastaan vieraita, jolloin kissan kodin etsintä siirtyy myöhempään ajankohtaan.

Eläinlääkärikäynnit hoidetaan normaaliin tapaan. Mikäli sijaiskoti joutuu karanteeniin, hoidetaan karanteenin aikana vain akuutit eläinlääkärikäynnit.

Yhdistyksen kaikille avoimet maatiaiskissojen leikkauspäivät on peruttu kevään osalta. Leikkauspäiviä pyritään järjestämään jälleen alkusyksyllä. Vähävaraisille suunnatut maatiaiskissojen leikkauskampanjat sekä kissojen ja koirien sirutuskampanjat jatkuvat toistaiseksi.

Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous pidetään suunnitelmien mukaan toukokuun puolivälin jälkeen. Siitä tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Muut kokoukset pidetään verkkokokouksina.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme ja pysytään terveenä!