Maksuton mikrosiru lemmikille nyt myös Huittisissa ja Turussa

21.2.2021

Rekku Rescue on aloittanut kaksi uutta kissojen ja koirien mikrosirutuskampanjaa, toisen Huittisissa kunnaneläinlääkäri Maria Joutsemon kanssa ja toisen Turussa eläinlääkäri Jutta Ahtiaisen kanssa.

Lemmikki saa muun eläinlääkärin toimenpiteen yhteydessä mikrosirun ja sen rekisteröinnin maksutta. Rekku Rescue lahjoittaa sirut ja eläinlääkäri suorittaa toimenpiteen veloituksetta. Sirutiedot rekisteröidään siruhaku.fi-palveluun. Maksuton sirutus ei koske kasvattajien pentuesirutuksia.

Huittisten kunnaneläinlääkäri Maria Joutsemo
Kirjatie 5
32700 Huittinen
Ajanvaraus ja tiedustelut: puh. 050 520 5689, maria.joutsemo@sakyla.fi

ELL Jutta Ahtiainen
Tekkalantie 90
20460 Turku
Ajanvaraus ja tiedustelut: puh. 040 700 4584 tai ell@juttaahtiainen.fi

Rekku Rescuella on eri yhteistyökumppaneiden kanssa käynnissä lemmikkien mikrosirutuskampanjoita tällä hetkellä 11 paikkakunnalla. Katso kampanjat täältä.

Mikrosiru on lemmikin henkilötunnus

Rekisteröity mikrosiru parantaa olennaisesti kadonneen lemmikin mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös usein nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska eläin saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Mahdollisissa varkaus- ja riitatilanteissa rekisteröity mikrosiru voi auttaa omistajuuden todistamisessa.