Maatiaiskissojen sirutuskampanja Sulkavalla

4.11.2019

Rekku Rescue on aloittanut yhteistyössä Sulkavan kunnaneläinlääkärin kanssa maatiaiskissojen mikrosirutuskampanjan, jossa kissa saa muun eläinlääkärin toimenpiteen yhteydessä mikrosirun ja sen rekisteröinnin maksutta.

Rekku Rescue lahjoittaa sirut ja kunnaneläinlääkäri suorittaaa toimenpiteen ja sirun rekisteröinnin Kissaliittoon veloituksetta. Kampanja on suunnattu maatiaiskissoille, ja se jatkuu toistaiseksi.

Mikrosiru on kissan turva

Rekisteröity mikrosiru parantaa olennaisesti kadonneen kissan mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös usein nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska eläin saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Mahdollisissa varkaus- ja riitatilanteissa rekisteröity mikrosiru voi auttaa omistajuuden todistamisessa.

Mikrosiru on halpa henkivakuutus lemmikillesi – ihan kirjaimellisestikin. Monella paikkakunnalla löytöeläimet päätyvät lakisääteisen säilytysajan jälkeen lopetettavaksi, jos niiden omistajaa ei löydy.

Sulkavan kunnaneläinlääkäri
Terveystie 6
58700 Sulkava

Ajanvaraukset ja tiedustelut:
kunnaneläinlääkäri Jessica Gynther p. 044 417 2051.