Maatiaiskissojen sirutuskampanja Juvalla

4.11.2019

Rekku Rescue on aloittanut yhteistyössä Juvan kunnaneläinlääkäreiden kanssa maatiaiskissojen mikrosirutuskampanjan, jossa kissa saa muun eläinlääkärin toimenpiteen yhteydessä mikrosirun ja sen rekisteröinnin maksutta.

Rekku Rescue lahjoittaa sirut ja kunnaneläinlääkärit suorittavat toimenpiteen ja sirun rekisteröinnin Kissaliittoon veloituksetta. Kampanja on suunnattu maatiaiskissoille, ja se jatkuu toistaiseksi.

Mikrosiru on kissan turva

Rekisteröity mikrosiru parantaa olennaisesti kadonneen kissan mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös usein nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska eläin saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä. Mahdollisissa varkaus- ja riitatilanteissa rekisteröity mikrosiru voi auttaa omistajuuden todistamisessa.

Mikrosiru on halpa henkivakuutus lemmikillesi – ihan kirjaimellisestikin. Monella paikkakunnalla löytöeläimet päätyvät lakisääteisen säilytysajan jälkeen lopetettavaksi, jos niiden omistajaa ei löydy.

Juvan kunnaneläinlääkärit
Raviradantie 7
51900 Juva

Ajanvaraukset (arkisin klo 8-9):
kunnaneläinlääkäri Anu Korpikallio p. 044 417 2083 (ma-ti ja to-pe).