Maatiaiskissojen leikkauspäivä Sastamalassa 27.8.

7.8.2022

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät yhteistyössä leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille Sastamalassa lauantaina 27.8.2022.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Rekku Rescue tarjoaa maksuttomat sirut ja niiden rekisteröinnin siruhaku.fi-palveluun.

Suosittelemme myös ottamaan kissalle rokotuksen, mikäli sillä ei ole voimassa olevaa rokotussuojaa.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Leikkauspäivässä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:

– kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa

– jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa

– emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja

– leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Hinnat:

Kastraatio 35 €

Kastraatio + rokotus 45 €

Sterilointi 70 €

Sterilointi + rokotus 80 €.

Hinnat sisältävät mikrosirutuksen ja sirun rekisteröinnin.

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella, Sastamala.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake. Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen. Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa maksuja ei palauteta.

VÄHÄVARAISILLE MAHDOLLISUUS HAKEA LEIKKAUSTA TUETTUUN HINTAAN

Rekku Rescue tarjoaa vähävaraisille mahdollisuuden leikkauttaa kissansa vielä edellä mainittua edullisempaan hintaan. Leikkaustuki on suunnattu henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joilla ei ole taloudellista mahdollisuutta leikkauttaa kissaansa. Tuettuja leikkauksia on tarjolla vain rajallinen määrä.

Tuettuja leikkauksia haetaan perustellulla hakemuksella sähköpostitse. HUOM! Älä käytä lomaketta. Leikkaustukea ei voi myöskään hakea varhaisleikkauksiin.

Tuetut leikkaushinnat ovat:

Kastraatio 20 €

Sterilointi 30 €

Rekisteröity mikrosiru ja tarvittaessa rokotus sisältyy hintaan.

Lähetä sähköpostia osoitteella katja@rekkurescue.com ja perustele tarpeesi kissan tuettuun leikkaukseen.

Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Pidätämme oikeuden pyytää tarvittaessa lisätietoja sekä myös hylätä hakemuksen.

TIEDUSTELUT PUHELIMITSE POIKKEUSTAPAUKSISSA

Mikäli tuettua leikkausta hakevalla henkilöllä ei ole mahdollisuutta käyttää sähköpostia, voi hakemuksen tehdä poikkeustapauksessa puhelimitse, puh. 050 307 0150. Soittoajat tiistaisin ja torstaisin klo 18-20. HUOM! Älä soita soittoaikojen ulkopuolella. Numeroon ei myöskään oteta muita leikkauspäiviä koskevia tiedusteluja.