Maatiaiskissojen leikkauskampanjat

27.11.2017

Päivitetty 13.1.2022

Rekku Rescue järjestää maatiaiskissojen leikkauskampanjoita eri puolella Suomea. Tuetut leikkauskampanjat on suunnattu henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joilla ei ole taloudellista mahdollisuutta leikkauttaa kissaansa.

Leikkaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Kampanjoissa yhdistys tarjoaa mahdollisuuden kissan kastrointiin tai sterilointiin pienellä omakustannushinnalla. Tällä hetkellä kampanjat ovat käynnissä yhteistyöeläinlääkäreidemme kanssa Akaalla, Alavudella, Askolassa, Eurassa, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Iissä, Juvalla, Jämsässä, Kankaanpäässä, Kauhavalla, Kemiössä, Kokemäellä, Kuortaneella, Kurussa, Lapualla, Lempäälässä, Lieksassa, Liperissä, Maalahdessa, Mikkelissä, Nivalassa, Närpiössä, Oulussa, Pieksämäellä, Polvijärvellä, Rantasalmella, Rovaniemellä, Saarijärvellä, Salossa, Savonlinnassa, Siilinjärvellä, Sipoossa, Sodankylässä, Sotkamossa, Sulkavalla, Tampereella, Torniossa, Turussa, Uudessakaupungissa  ja Vammalassa.

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon. Avustusta voi hakea tilanteeseen, jossa taloustilanne on muuttunut yllättävän elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä.

Leikkausten tuetut hinnat kampanjoissa ovat: kastraatio 40 euroa ja sterilaatio 60 euroa. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee painaa vähintään kaksi kiloa.

Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla ohjeet ensin omavastuuosuuden maksamiseen ja maksun jälkeen ajan varaamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Lähetä sähköpostia ja perustele tarpeesi kissan tuettuun leikkaukseen. Kerro viestissä kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. Mainitse myös, minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse.

Akaa, elisa@rekkurescue.com 
Alavus, fanny@rekkurescue.com
Askola, fanny@rekkurescue.com
Eura, tuulaj@rekkurescue.com
Helsinki, tiinae@rekkurescue.com
Hämeenlinna, amiira@rekkurescue.com
Ii, ninawm@rekkurescue.com 
Juva, katlin@rekkurescue.com
Jämsä, tarja@rekkurescue.com
Kankaanpää, tuulaj@rekkurescue.com
Kauhava, katlin@rekkurescue.com
Kemiö, jutta@rekkurescue.com
Kokemäki katrit@rekkurescue.com
Kuortane, katrit@rekkurescue.com 
Kuru, jutta@rekkurescue.com
Lapua, anu@rekkurescue.com
Lempäälä, elisa@rekkurescue.com
Lieksa, amiira@rekkurescue.com
Liperi, tuulaj@rekkurescue.com
Maalahti, ninawm@rekkurescue.com
Mikkeli, tuulaj@rekkurescue.com
Nivala, sanna@rekkurescue.com
Närpiö, ninawm@rekkurescue.com
Oulu, sanna@rekkurescue.com
Pieksämäki, pauliina@rekkurescue.com 
Polvijärvi, fanny@rekkurescue.com
Rantasalmi, amiira@rekkurescue.com
Rovaniemi, terhi@rekkurescue.com
Saarijärvi, tarja@rekkurescue.com
Salo, pauliina@rekkurescue.com
Savonlinna, katrit@rekkurescue.com
Siilinjärvi, tarja@rekkurescue.com
Sipoo, tiinae@rekkurescue.com
Sodankylä, anu@rekkurescue.com
Sotkamo, elisa@rekkurescue.com
Sulkava,  tiinae@rekkurescue.com
Tampere, tuulaj@rekkurescue.com
Tornio, katja@rekkurescue.com
Turku amiira@rekkurescue.com
Uusikaupunki, fanny@rekkurescue.com
Vammala, terhi@rekkurescue.com

Leikkauskulu on todennäköisesti pienin eläinlääkärikulu kissasta sen elämän aikana, joten älä ota kissaa hetken mielijohteesta vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti.

Etsimme eläinlääkäreitä mukaan kampanjoihin

Etsimme myös uusia yhteistyöeläinlääkäreitä tavoitteena laajentaa leikkauskampanjat kattamaan yhä useampia paikkakuntia ja ennen pitkää koko maan. Voit olla vastavalmistunut tai jo alan konkari, toimia omalla klinikalla tai toisen palveluksessa. Tärkeintä on, että haluat olla mukana varmistamassa, että tulevaisuudessa jokainen kissanpentu syntyy toivottuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Aktiiviimme Katja Noro vastaa mielellään, katja@rekkurescue.com.