Maatiaiskissojen leikkaustapahtumat

Rekku Rescue on järjestänyt keväästä 2016 lähtien maatiaiskissojen leikkauskampanjoita eri puolella Suomea. Tuetut leikkauskampanjat on suunnattu henkilöille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään, mutta joilla ei ole taloudellista mahdollisuutta leikkauttaa kissaansa. Leikkaukset toteutetaan yhteistyössä paikallisten eläinlääkäreiden kanssa. Kampanjoissa yhdistys tarjoaa mahdollisuuden kissan kastrointiin tai sterilointiin pienellä omakustannushinnalla. Tällä hetkellä toimintaa on yhteensä kahdeksalla paikkakunnalla Etelä-Pohjanmaalla, Etelä-Savossa, Keski-Karjalassa ja Pohjois-Karjalassa sekä Sastamalassa ja Sotkamossa.

Etsimme aktiivisesti uusia yhteistyöeläinlääkäreitä tavoitteena laajentaa leikkauskampanjat kattamaan yhä useampia paikkakuntia ja ennen pitkää koko maan. Voit olla vastavalmistunut tai jo alan konkari, toimia omalla klinikalla tai toisen palveluksessa. Tärkeintä on, että haluat olla mukana varmistamassa, että tulevaisuudessa jokainen kissanpentu syntyy toivottuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Puheenjohtajamme Katja Noro vastaa mielellään, katja@rekkurescue.com.

ETELÄ-POHJANMAA

Rekku Rescuella ja paikallisilla eläinlääkäreillä Alavudella on käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanjan.

Kissan tulee painaa noin 2 kg, mutta jos kiimat vaivaavat, voidaan hieman pienemmänkin leikkaamisesta sopia. Leikkaukset suoritetaan Alavudella ja leikkausajat ajoittuvat arkisin klo 8-11 välillä.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 35 € ja sterilointi 50 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissäsi myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä leikkauksen maksamiseen, että ajanvaraamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

ETELÄ-SAVO

Rekku Rescuella ja paikallisella eläinlääkärillä Etelä-Savossa on käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanja. Kissojen leikkaukset toteutetaan Juvan alueella.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 40 €. Hintoihin sisältyy turvasiru, joka rekisteröidään kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Minnalle osoitteeseen mlehmus@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse myös viestissä minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet ajanvaraamiseen ja maksun suorittamiseen. Saat myös ohjeistuksen, jossa kerrotaan mitä tulee huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee painaa vähintään 1,2 kg, ikärajaa ei ole.

KESKI-KARJALA

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella on Keski-Karjalassa käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanja. Leikkaukset toteutetaan Keski-Karjalan alueella.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 40 €. Hintoihin sisältyy turvasiru, joka rekisteröidään kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia osoitteeseen mlehmus@rekkurescue.com ja perustele viestissä avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse myös viestissä minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet ajanvaraamiseen ja maksun suorittamiseen. Saat myös ohjeistuksen, jossa kerrotaan mitä tulee huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee painaa vähintään 1,2 kg, ikärajaa ei ole.

POHJOIS-KARJALA

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja paikallisilla eläinlääkäreillä Liperissä, Polvijärvellä ja Viinijärvellä on käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanja.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 45 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Minnalle osoitteeseen mlehmus@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä ajanvaraamiseen että maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee painaa vähintään 2 kg, ikärajaa ei ole.

SASTAMALA

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja eläinlääkäri Pertti Valkamalla Sastamalassa (Vammala) on käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanja. Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 45 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä ajanvaraamiseen että maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee olla vähintään 4 kuukauden ikäinen.

SOTKAMO

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja eläinlääkäri Annamari Kiviharjulla on Sotkamossa käynnissä toistaiseksi voimassa oleva maatiaiskissojen leikkauskampanja.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 45 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Miralle osoitteeseen miracle@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi. HUOM! Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä ajanvaraamiseen että maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee painaa vähintään 2 kg, ikärajaa ei ole.