Maatiaiskissojen leikkauspäivä Vihdissä 1.12.

30.10.2019

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät yhteistyössä Länsi-Uudenmaan eläinsuojeluyhdistyksen kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille sunnuntaina 1.12.2019 Vihdin Nummelassa.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Länsi-Uudenmaan eläinsuojeluyhdistys tarjoaa sirut ja niiden rekisteröinnin.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kg ja naaraskissan 1,2 kg.

Hinnat:

Kastraatio 35 €.
Kastraatio + rokotus 45 €.

Sterilointi 65 €.
Sterilointi + rokotus 75 €.

Ilmoittaudu tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköposti on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet marraskuun puoliväliin mennessä. Maksu tulee suorittaa viikon kuluessa. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat sähköpostilla tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: elina@rekkurescue.com. Ilmoita siinä seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä rekisteröintipaikan. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.