Maatiaiskissojen leikkauspäivä Saukkolassa 8.5.

14.4.2021

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 8.5.2021 Lohjan Saukkolassa yhteistyössä Lohjan eläinsuojeluyhdistyksen kanssa. Leikkauspäivän tilan tarjoaa Nutrolin Oy.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Suosittelemme myös ottamaan kissalle rokotuksen, mikäli sillä ei ole voimassa olevaa rokotussuojaa.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Leikkauspäivissä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:

  • kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa
  • jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa
  • emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja
  • leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Hinnat:
Kastraatio 35 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + rokotus 45 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + mikrosiru 44 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Kastraatio + mikrosiru + rokotus 54 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)

Sterilointi 70 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + rokotus 80 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + mikrosiru 79 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Sterilointi + mikrosiru + rokotus 89 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun).

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen.

Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: marir@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.

HUOM! Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset. Saat ilmoittautuessasi tarkat ohjeet, kuinka toimia kissaa tuodessa ja noutaessa.