Maatiaiskissojen leikkaus- ja sirutuspäivä Sastamalassa 11.6.2023

12.5.2023

Eläinsuojeluyhdistykset Rekku Rescue ja Eläinsuojeluyhdistysten kummit järjestävät yhdessä eläinlääkäri Satu Olkkosen kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille sunnuntaina 11.6.2023 Sastamalassa Eläinhoitola Kotikolossa. Samassa yhteydessä Rekku Rescue siruttaa maksutta kissoja.

Tapahtuma on suunnattu heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville kissanomistajille. Eläinsuojeluyhdistysten kummit mahdollistaa tuellaan poikkeuksellisen edulliset leikkaushinnat ja Rekku Rescue tarjoaa mikrosirutuksen ja sirutietojen rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun. Perustele ilmoittautumislomakkeessa, minkä vuoksi tarvitset kissan leikkauksen tuettuun hintaan. Pidätämme myös oikeuden olla hyväksymättä ilmoittautumista.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Suosittelemme myös ottamaan kissalle rokotuksen, mikäli sillä ei ole voimassa olevaa rokotussuojaa.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Leikkauspäivissä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:

  • kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa
  • jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa
  • emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja
  • leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Hinnat:

Kastraatio 20 €

Kastraatio + rokotus 26 €

Sterilointi 38 €

Sterilointi + rokotus 44 €.

Hinnat sisältävät mikrosirutuksen ja sirun rekisteröinnin.

Leikkauspäivä on täyteen varattu.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen.

Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa maksuja ei palauteta.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: marir@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa tuetun leikkauksen hakemisen perustelujen lisäksi seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.

Kissojen mikrosirutus klo 11-14

Rekku Rescue pitää kissojen mikrosirutustapahtuman Eläinhoitola Koitikolossa (Vakintie 13, 32730 Sastamala) sunnuntaina 11.6. klo 11-14. Sirutukseen kuuluu sirutietojen rekisteröinti Siruhaku.fi-palveluun. Sirutustapahtuma ei koske kasvattajien pentuesirutuksia.

Sirutus on maksuton, mutta toivomme vapaaehtoisia lahjoituksia Mobile Paylla tai keräyslippaaseemme. Lahjoitukset käytetään kodittomien kissojen auttamiseen.

Sirutuksen suorittaa Rekku Rescuen koulutettu siruttaja. Sirutettava eläin ei saa olla aggressiivinen tai liian arka (pitää pystyä käsittelemään). Sirutettavaksi tuotavan kissanpennun tulee olla vähintään 10 viikon ikäinen.

Rekisteröity mikrosiru on kuin lemmikin henkilötunnus ja parantaa olennaisesti kadonneen eläimen mahdollisuuksia päästä takaisin kotiin. Se myös yleensä nopeuttaa prosessia, mikä on sekä eläimen että omistajan etu. Siru on tärkeä myös sisäkissoille, koska kissa saattaa karata esimerkiksi eläinlääkärikäynnin yhteydessä.

Mikrosirutus on laajalti turvalliseksi todettu, helppo ja pääosin lähes kivuton toimenpide. Sirusta eläimelle aiheutuneet terveysongelmat ovat erittäin harvinaisia. Rekku Rescue ei vastaa mikrosirutuksesta mahdollisesti aiheutuvista ongelmista ellei niiden voida osoittaa johtuvan siruttajan virheestä.