Maatiaiskissojen leikkauspäivä Porvoossa 6.6.2020

15.5.2020

TAPAHTUMA ON TÄYTEEN VARATTU.

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 6.6.2020 Porvoossa, lemmikkieläinkauppa Faunattaressa.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Hinnat:
Kastraatio 35 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + rokotus 45 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + Turvasiru 46,50 € (sis. sirun rekisteröinnin Turvasiru.fi-palveluun)
Kastraatio + Turvasiru + rokotus 56,50 € (sis. sirun rekisteröinnin Turvasiru.fi-palveluun)

Sterilointi 65 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + rokotus 75 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + Turvasiru 76,50 € (sis. sirun rekisteröinnin Turvasiru.fi-palveluun)
Sterilointi + Turvasiru + rokotus 86,50 € (sis. sirun rekisteröinnin Turvasiru.fi-palveluun)

Ilmoittaudu tapahtumaan tällä lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet parin päivän sisällä. Maksu tulee suorittaa viikon kuluessa. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen.

Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset ja osallistujien turvallisuus, joten kissalla saa olla vain yksi saattaja tuomassa sitä sisätiloihin. Saat ennen tapahtumaa tarkat ohjeet, mitä huomioida, kun tuot ja haet kissasi.

HUOM! Olethan terveenä, kun tuot kissasi leikkauspäivään. Jos sairastut, peru aikasi ja ilmoita tilinumerosi, niin palautamme sinulle maksamasi leikkausmaksun.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on edellä mainittu lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia, katja@rekkurescue.com. Ilmoita siinä kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä rekisteröintipaikan. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.