Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 6.10.

10.9.2019

HUOM. LEIKKAUSPÄIVÄ ON TÄYTEEN VARATTU. Voit halutessasi ilmoittautua varasijalle, ja ilmoitamme, jos paikkoja vapautuu.

___________________________________________

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät yhteistyössä Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen kanssa pienimuotoisen leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille sunnuntaina 6.10. Kouvolassa, Korian eläintalolla.

Tapahtumassa tarjolla olevat toimenpiteet ovat kastraation/steriloinnin ohessa rokotus (kolmoisrokote) sekä mikrosirutus ja sirun rekisteröinti Turvasiru.fi-palveluun. Mikäli kissalla ei ole jo ennestään mikrosirua, on sirutus pakollista.

Naaraiden sterilointi maksaa 65 euroa ja urosten kastraatio 35 euroa. Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys tarjoaa rokotuksen ja mikrosirun rekisteröinteineen maksutta leikkauksen yhteydessä.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kg ja naaraskissan 1,2 kg.

Ilmoittaudu tapahtumaan ilmoittautumislomakkeella. Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköposti on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet parin päivän sisällä. Maksu tulee suorittaa viikon kuluessa. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: tiina@rekkurescue.com. Ilmoita siinä seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä rekisteröintipaikan. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.