Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 27.6.

22.5.2020

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 27.6.2020 Kouvolassa, Korian eläintalolla.

Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset ja turvallisuus, joten kissalla saa olla vain yksi saattaja sitä tuomassa sisätiloihin. Saat ilmoittautuessasi tarkat ohjeet mitä huomioida, kun tuot ja haet kissasi.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua.

HUOM! Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Hinnat:

Naaraiden sterilointi maksaa 65 euroa ja urosten kastraatio 35 euroa. Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistys tarjoaa rokotuksen ja mikrosirun rekisteröinteineen Turvasiru.fi -palveluun maksutta leikkauksen yhteydessä.

Ilmoittaudu tapahtumaan tällä lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköposti on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet parin päivän sisällä. Maksu tulee suorittaa viikon kuluessa. Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat sähköpostilla tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: katja@rekkurescue.com. Ilmoita siinä seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä rekisteröintipaikan. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.