Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 26.8.2023

28.7.2023

Rekku Rescue ja Eläinsuojeluyhdistysten kummit järjestävät yhdessä eläinlääkäri Satu Olkkosen ja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistyksen kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 26.8.2023 Kouvolassa Korian eläintalossa.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti heikommassa taloudellisessa tilanteessa oleville kissanomistajille. Eläinsuojeluyhdistysten kummit mahdollistaa tuellaan poikkeuksellisen edulliset leikkaushinnat ja Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistys tarjoaa rokotukset ja mikrosirut maksutta. Rekku Rescue hoitaa sirutietojen rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun. Perustelethan ilmoittautumislomakkeessa, minkä vuoksi tarvitset kissan leikkauksen tuettuun hintaan.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Suosittelemme myös ottamaan kissalle rokotuksen, mikäli sillä ei ole voimassa olevaa rokotussuojaa.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Leikkauspäivissä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:
– kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa
– jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa
– emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja
– leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Hinnat:
Kastraatio 25 €
Sterilointi 45 €.

Hinnat sisältävät rokotuksen, mikrosirutuksen ja sirun rekisteröinnin.

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella: https://forms.gle/mgRMfENY4nefZo5Q7

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä. Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen.

Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa maksuja ei palauteta.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: marir@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa tuetun leikkauksen hakemisen perustelujen lisäksi seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.

Pidätämme tarvittassa oikeuden olla hyväksymättä ilmoittautumista.

Huomioithan, että leikkauspäivä ei ole tarkoitettu rotukissoille.

#toivottunasyntynyt #arvokaskissa