Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kotkassa 3.4.

1.3.2021

HUOM. Tapahtuma on täyteen varattu.

__________________

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 3.4.2021 Kotkassa yhdessä Etelä-Kymenlaakson Eläinsuojeluyhdistys EKEYn kanssa yhdistyksen eläintalolla.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua. Suosittelemme myös ottamaan kissalle rokotuksen, mikäli sillä ei ole voimassa olevaa rokotussuojaa.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Hinnat:
Kastraatio 35 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + rokotus 45 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + mikrosiru 44 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Kastraatio + mikrosiru + rokotus 54 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)

Sterilointi 65 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + rokotus 75 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + mikrosiru 74 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Sterilointi + mikrosiru + rokotus 84 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun).

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen. Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: sadri@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.

HUOM! Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset ja turvallisuus, joten kissalla saa olla vain yksi saattaja sitä tuomassa sisätiloihin. Saat ilmoittautuessasi tarkat ohjeet, kuinka toimia kissaa tuodessa ja noutaessa.