Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kouvolassa 11.3.2023

15.1.2023

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät yhteistyössä Kouvolan seudun eläinsuojeluyhdistyksen (KSEY) kanssa leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 11.3.2023 Kouvolassa.

Leikkauksen yhteydessä kissa tarvittaessa rokotetaan ja mikrosirutetaan. KSEY tarjoaa rokotuksen ja sirun. Sirutietojen rekisteröinnin siruhaku.fi-palveluun hoitaa Rekku Rescue.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Leikkauspäivissä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:

  • kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa
  • jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa
  • emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja
  • leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Hinnat:
Kastraatio 40 € (sis. tarpeen mukaan rokotuksen ja mikrosirutuksen)
Sterilointi 75 € (sis. tarpeen mukaan rokotuksen ja mikrosirutuksen).

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella: https://forms.gle/8VpLzmmeNFLpDcnJA

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Jos ilmoitat leikkauspäivään useamman kissan, täytä jokaisesta oma lomake.

Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä (tarkista myös roskapostikansio). Maksu tulee suorittaa eräpäivään mennessä.

Samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen. Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen on sitova. Peruutustapauksissa maksuja ei palauteta.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: marir@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, kerro myös sirunumero sekä rekisteröintipaikka. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.