Maatiaiskissojen leikkauspäivä Kotkassa 7.11.2020

7.10.2020

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 7.11.2020 Kotkassa yhdessä Etelä-Kymenlaakson Eläinsuojeluyhdistys EKEY ry:n kanssa heidän eläintalollaan.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Hinnat:
Kastraatio 35 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + rokotus 45 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Kastraatio + mikrosiru 44 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Kastraatio + mikrosiru + rokotus 54 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)

Sterilointi 65 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + rokotus 75 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville)
Sterilointi + mikrosiru 74 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun)
Sterilointi + mikrosiru + rokotus 84 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun).

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköposti on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä. Maksu tulee suorittaa noin viikon sisään ilmoittautumisesta. Huomioithan että samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen.

Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset ja turvallisuus, joten kissalla saa olla vain yksi saattaja sitä tuomassa sisätiloihin. Saat ilmoittautuessasi tarkat ohjeet mitä huomioida, kun tuot ja haet kissasi.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: katja@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä rekisteröintipaikan. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esimerkiksi onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.