Maatiaiskissojen leikkauspäivä Karjalohjalla 28.11.2020

9.11.2020

Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille lauantaina 28.11.2020 Karjalohjalla Kylätalo Kehrässä yhdessä Lohjan eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan, jollei sillä ole jo sirua.

Leikkauspäivässä tehdään myös varhaissterilointeja. Uroskissan tulee painaa vähintään 1 kilon ja naaraskissan 1,2 kiloa.

HUOM! Yli 10-vuotiaita kissoja ei leikkauspäivissä leikata terveysriskien vuoksi.

Lohjan eläinsuojeluyhdistys tarjoaa leikkauksen yhteydessä maksutta mikrosirun ja sen rekisteröinnin Siruhaku.fi- palveluun.

Hinnat:
Kastraatio 35 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville, sis. materiaalit)
Kastraatio + rokotus 45 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville, sis. materiaalit)
Kastraatio + mikrosiru 35 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun ja materiaalit)
Kastraatio + mikrosiru + rokotus 45 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun ja materiaalit)

Sterilointi 70 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville, sis. materiaalit)
Sterilointi + rokotus 80 € (vain rekisteröidyn sirun omaaville, sis. materiaalit)
Sterilointi + mikrosiru 70 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun ja materiaalit)
Sterilointi + mikrosiru + rokotus 80 € (sis. sirun rekisteröinnin Siruhaku.fi-palveluun ja materiaalit).

Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköposti on oikein. Saat sähköpostilla maksuohjeet muutaman päivän sisällä. Tarkasta roskapostisi, jos sähköpostia ei kuulu. Maksu tulee suorittaa noin viikon sisään ilmoittautumisesta. Huomioithan että samassa sähköpostissa saat kissasi leikkausajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen sekä leikkauspaikan tarkemman osoitteen. Kissa jätetään leikattavaksi ja noutoaika on naaraskissoilla noin kahden tunnin kuluttua ja kolleilla noin tunnin kuluttua sinulle ilmoitetusta leikkausajasta.

Leikkauspäivässä huomioidaan koronarajoitukset ja turvallisuus, joten kissalla saa olla vain yksi saattaja sitä tuomassa sisätiloihin. Saat ilmoittautuessasi tarkat ohjeet mitä huomioida kun tuot ja haet kissasi.

Ensisijainen ilmoittautumistapa on lomake, mutta jollet jostain syystä pysty käyttämään sitä, voit lähettää sähköpostia: leikkauspaivat@rekkurescue.com. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot: kissan nimi, syntymäaika, sukupuoli, halutut toimenpiteet sekä omistajan nimi ja puhelinnumero. Mikäli kissa on jo sirutettu, ilmoitathan myös sirunumeron sekä sen mihin rekisteriin siru on rekisteröity. Kerro lisäksi, jos on jotain, mitä leikkaavan eläinlääkärin tulisi tietää, esim. onko kissalla jotain sairauksia tai onko se vaikeasti käsiteltävä.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele.