Maatiaiskissojen leikkauspäivä Alajärvellä 10.7.

14.6.2021

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja eläinlääkäri Satu Olkkonen järjestävät leikkauspäivän maatiaismirreille ja -kolleille Etelä-Pohjanmaalla, Alajarvellä lauantaina 10.7.2021. Mukana mahdollistamassa tapahtumaa on Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Onnentassu.

Leikkauspäivä on suunnattu vähävaraisille kissanomistajille, jotka huolehtivat hyvin lemmikeistään. Edellytämme, että kissaa ei ole otettu harkitsematta, vaan taloudellinen tilanne on heikentynyt kissan ottamisen jälkeen esimerkiksi työttömyyden tai sairastumisen vuoksi.

Leikkauksen yhteydessä kissa mikrosirutetaan ja rokotetaan, ellei sillä ole jo sirua ja voimassa olevaa rokotussuojaa. Sirutiedot rekisteröidään Siruhaku.fi-palveluun.

Hinnat
Naaraskissan sterilointi (sisältää rokotuksen ja rekisteröidyn mikrosirun) 45 euroa.
Uroskissan kastrointi (sisältää rokotuksen ja rekisteröidyn mikrosirun) 20 euroa.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tapahtumaan lomakkeella.

Täytä tiedot huolellisesti ja tarkista erityisesti, että sähköpostiosoite on oikein. Koska tapahtuma on suunnattu heikommassa taloudellisessa asemassa oleville kissanomistajille, pyydämme lomakkeessa myös perustelemaan, miksi tarvitset kissasi leikkauksen tuettuun hintaan.

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksuohjeet sähköpostilla muutaman päivän kuluessa (huom. jollet saa viestiä, tarkista myös roskapostikansio). Kun maksusuoritus näkyy tilillämme, saat tarkemman osoitteen, ilmoittautumisajan sekä ohjeet, kuinka toimia ennen ja jälkeen leikkauksen. Leikkauspäivissä huomioidaan voimassa olevat koronarajoitukset.

Sama omistaja voi ilmoittaa leikkaustapahtumaan enintään kolme kissaa. Jokaisesta on täytettävä oma ilmoittautumislomake. Jos sinulla on enemmän kuin kolme leikkausta tarvitsevaa kissaa, ota yhteyttä s-postilla info@rekkurescue.com.

Puutteellisin tiedoin lähetettyjä ilmoittautumisia emme käsittele. Pidätämme myös oikeuden pyytää lisätietoja sekä tarvittaessa olla hyväksymättä ilmoittautumista.

Ilmoittautuminen on sitova eikä jo maksettuja leikkausmaksuja palauteta kuin poikkeustapauksessa.

Leikkauspäivässä ei ole käytössä klinikkatason varustusta eikä kissoille tehdä terveystarkastusta ennen leikkausta. Sen vuoksi noudatamme seuraavia sääntöjä/rajoituksia:
– kissan on oltava terve leikkauspäivään tuotaessa
– jos kissallasi on mitä tahansa terveysongelmia, kerro niistä ilmoittautumislomakkeessa
– emme ota leikkauspäiviin yli 10-vuotiaita kissoja
– leikattavien uroskissojen molempien kivesten pitää olla laskeutuneet.

Alajärven leikkauspäivän rokotukset lahjoittaa Eläinsuojelukeskus ja lemmikkihotelli Onnentassu. Rekku Rescue tukee leikkaushintoja ja lahjoittaa mikrosirut. Alajärven kaupunki tarjoaa maksutta tilat käyttöömme.

Kissan leikkauttaminen on eläinsuojeluteko!