Maatiaiskissojen leikkauskampanja Meri-Lapissa vähävaraisille kissan omistajille

12.3.2018

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja paikalliset kunnaneläinlääkärit Meri-Lapin alueella ovat aloittaneet maatiaiskissojen leikkauskampanjan, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää vähävaraisuuden vuoksi.

Kampanja on voimassa toistaiseksi. Leikkaukset suoritetaan Tervolassa, Torniossa tai Simossa päiväsaikaan.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 35 € ja sterilointi 60 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Kissan tulee olla iältään vähintään 6 kuukautta.

Lähetä sähköpostia Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissä myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi.

HUOM! Mainitse viestissä myös, mihin Meri-Lapin kampanjan toimipisteeseen haet. Mikäli hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostitse ohjeet ajan varaamiseen ja maksamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan leikkauttaminen on tehokkain ja eläinystävällisin tapa estää vahinkopentujen syntyminen!

Älä koskaan ota kissaa hetken mielijohteesta, vaan varaudu sen hankintaan huolella myös taloudellisesti! Leikkauksen kustannus on todennäköisesti pienimpiä kissasta aiheutuvia eläinlääkärikuluja sen elämän aikana.

Katso täältä muiden paikkakuntien käynnissä olevat leikkauskampanjat!