Lemmikkien leipäjono -ruokajakelu 2.12.2023

14.11.2023

Rekku Rescue järjestää lauantaina 2.12.2023 klo 11-13 Lemmikkien leipäjono –tapahtuman Malmilla Helsingissä, osoite Valuraudantie 3, 00700 Helsinki. Tapahtumassa jaetaan maksutta koiran- ja kissanruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille.

Rekku Rescue järjestää lemmikkien ruokajakelun joulun alla nyt seitsemättä kertaa. Tämänhetkisen tiedon mukaan koiranruokaa riittää noin 300 hengelle, kissanruokaa vain noin 50-100 hengelle. Ruokajakelu alkaa klo 11.00 ja jakopisteitä on kaksi; omansa koiranruoalle ja kissanruoalle.

Lemmikkien leipäjonossa jaettavan ruoan ovat lahjoittaneet Hankkija, Hau-Hau Champion, Oscar, Best Friend, Hesy ry, Golden Eagle, Peten Koiratarvike ja Tokmanni sekä yksityiset ihmiset. Lisäksi tapahtumaa tukee Helsingin Kotivarasto Oy. Lämmin kiitos kaikille!

Voisiko sinun yrityksesi tulla mukaan tukemaan tapahtumaa lemmikkien ruokalahjoituksella? Erityisen suuri tarve on kissanruoalle. Ota yhteyttä info(at)rekkurescue.com.

Myös yksityishenkilöiden lahjoitukset ovat tervetulleita. Niitä voi toimittaa suoraan lahjoituspisteisiimme, jotka löydät täältä https://rekkurescue.com/tue-toimintaamme/tavaralahjoitukset/. Tuothan paketin viimeistään 28.11. ja kirjoita sen päälle ”Lemmikkien leipäjono”.