Lemmikkien leipäjono 8.12. Hakaniemessä

20.11.2018

Rekku Rescue järjestää lauantaina 8.12. klo 11-13 Lemmikkien leipäjono –tapahtuman Hakaniemen torilla Helsingissä. Tapahtumassa jaetaan maksutta koiran- ja kissanruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille.

Monelle ihmiselle eläin on rakkain ystävä huolten keskellä. Kun elämässä tulee mutkia matkaan, ei välttämättä ole mahdollisuutta tarjota lemmikille sitä tärkeää joululahjaa, jolla haluaisi perheenjäsentä muistaa. Lemmikkien leipäjono -tapahtuman myötä Rekku Rescue haluaa tuoda hiukan jouluiloa näiden ihmisten ja eläinten elämään.

Rekku Rescue järjestää lemmikkien ruokajakelun joulun alla nyt kolmatta kertaa. Viime vuoden tapahtumassa ruokaa lemmikeilleen haki lähes 500 ihmistä. Tänä vuonna paketteja riittää noin 600 tarvitsijalle.

Lemmikkien leipäjonossa jaetaan hyvälaatuista koiran- ja kissanruokaa sekä tarvikkeita, jotka kaikki on saatu lahjoituksena juuri tätä tapahtumaa varten. Jaettavan ruoan ja tarvikkeet ovat lahjoittaneet Berner Oy (Hills), Best Friend Group (Racinel ja Best Friend), Prima Pet Premium Oy (PrimaDog, PrimaCat ja PlanetPet), Musti ja Mirri Oy, Hesy, Josera, Peten Koiratarvike Oy, sekä Sln Import Group Oy (Acana ja Orijen). Lisäksi tapahtumaan on saatu lahjoituksia lukuisilta yksityishenkilöiltä. Lämmin kiitos kaikille lahjoittajille!

Tervetuloa hakemaan jouluiloa eläinystävällesi!

Kuva: Maciej Sójka.