Lemmikkien leipäjono 3.12.2022

18.11.2022

Rekku Rescue järjestää lauantaina 3.12.2022 klo 11-13 Lemmikkien leipäjono –tapahtuman Malmilla Helsingissä (Valuraudantie 3). Tapahtumassa jaetaan maksutta koiran- ja kissanruokaa apua tarvitseville lemmikinomistajille.

– Monelle eläinystävä on se rakkain ystävä. Vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi ei ehkä kuitenkaan ole mahdollisuutta tarjota lemmikille sellaista joulua kuin haluaisi. Lemmikkien leipäjono -tapahtuman myötä Rekku Rescue haluaa tuoda hiukan jouluiloa näiden ihmisten ja heidän rakkaiden perheenjäsentensä elämään, sanoo Rekku Rescuen puheenjohtaja Sadri Wirzenius.

Rekku Rescue järjestää lemmikkien ruokajakelun joulun alla nyt kuudetta kertaa. Tämänhetkisen tiedon mukaan ruokapaketteja riittää noin 250-300 apua tarvitsevalle.

Lemmikkien leipäjonossa jaettavan ruoan ovat lahjoittaneet Dagsmark Petfood Oy, Best Friend Finland, Hesy ry, Kind for Dogs, Lemmikki Oy – Oscar sekä Shetland Oy. Suurin lahjoittaja on tänä vuonna Dagsmark. Lisäksi tapahtumaa tukee Helsingin Kotivarasto Oy.

– Suuri kiitos kaikille lahjoittajille. Auttamisenhalu lämmittää mieltä, Wirzenius kiittää.