Lemmikkien leipäjono Helsingissä ja Sastamalassa 3.12.2017

1.11.2017

Rekku Rescue jakaa lemmikeille ruokaa jouluksi – Lemmikkien leipäjono Helsingissä ja Sastamalassa 3.12.

Rekku Rescue järjestää sunnuntaina 3.12. klo 11-14 Lemmikkien leipäjono –tapahtuman Hakaniemen torilla Helsingissä. Tapahtumassa jaetaan maksutta koiran- ja kissanruokaa vähävaraisille lemmikinomistajille. Paikalla on myös EasyVetin eläinambulanssi, jossa on mahdollisuus rokottaa ja mikrosiruttaa lemmikkinsä edulliseen hintaan.

Monelle ihmiselle eläin on rakkain ystävä huolten keskellä. Kun elämässä tulee mutkia matkaan, ei välttämättä ole mahdollisuutta tarjota lemmikille sitä tärkeää joululahjaa, jolla haluaisi perheenjäsentä muistaa. Lemmikkien leipäjono -tapahtuman myötä Rekku Rescue haluaa tuoda hiukan jouluiloa näiden ihmisten ja eläinten elämään.

Lemmikkien leipäjonossa jaetaan hyvälaatuista koiran- ja kissanruokaa sekä tarvikkeita, jotka kaikki on saatu lahjoituksena juuri tätä tapahtumaa varten. Jaettavan ruoan ja tarvikkeet ovat lahjoittaneet Hau Hau, Animal House, Berner, Best Friend group, Dagsmar petfood, Dog Force One, Hesy, Josera, Murren murkina, Peten koiratarvike, SLN Import group ja Vercare Finland. Lisäksi tapahtumaa on tukenut Eläinten koulukuvaus sekä useat yksityishenkilöt lahjoituksilla.

Rekku Rescue järjestää lemmikkien ruokajakelun joulun alla nyt toista kertaa. Viime vuoden tapahtumassa ruokaa lemmikeilleen haki yli 250 ihmistä. Tänä vuonna paketteja riittää noin 600 tarvitsijalle.

Samaan aikaan Helsingin tapahtuman kanssa pidetään Lemmikkien leipäjono myös Vammalassa Sastamalassa, kaupungin eläinlääkärin vastaanotolla. Sen järjestää Rekku Rescuen yhteistyökumppani Kiikoisten löytöeläinpalvelu.

Mahdollisuus myös rokottaa ja siruttaa lemmikki!

Helsingin Lemmikkien leipäjono -tapahtumassa on mukana myös eläinlääkäriasema EasyVetin eläinambulanssi, jossa on mahdollista rokottaa koiransa tai kissansa edulliseen hintaan. Koiran rokotus (nelos- ja rabiesrokote) maksaa 35 € ja kissan (kissarutto ja kissaflunssat) 30 €. Samalla Rekku Rescuen koulutettu henkilö mikrosiruttaa lemmikkejä. Toimenpide ja sirun rekisteröinti maksaa kissoilla 5 € ja koirilla 10 €. Mikrosiruun rekisteröidään eläimen omistajan tiedot, joten jos eläin joskus katoaa ja päätyy esim. löytöeläinten vastaanottopaikkaan, voidaan sirun avulla löytää omistaja helposti ja nopeasti.

Samaan aikaan Helsingin tapahtuman kanssa pidetään Lemmikkien leipäjono myös Vammalassa Sastamalassa, kaupungin eläinlääkärin vastaanotolla.

Tervetuloa hakemaan jouluiloa eläinystävällesi!