Joululahja kodittomille eläimille!

8.12.2019

Taas on joulutervehdysten aika. Oletko tullut ajatelleeksi, että voisit joulukorttien lähettämisen sijaan lahjoittaa niihin varaamasi rahat kodittomien eläinten hyväksi?

Lahjoittamalla Rekkujen joulukampanjaan saat meiltä kauniin digitaalisen joulukortin, jossa kerrotaan tekemästäsi lahjoituksesta ja jonka voit lähettää perinteisen joulutervehdyksen sijaan sähköpostilla tai jakaa somessa. Tämän vuoden kortissa poseeraavat ystävykset Laina-Ansa ja Pita (kuva Jenny Laamanen).

Voit valita seuraavista lahjoituskohteista:
• Suomalaiset kissat – varat käytetään suomalaisten kodittomien kissojen hoitoon sekä leikkauskampanjoihin, MobilePay numero 84025 tai tilisiirtona viite 5050
• Suomalaiset koirat – varat käytetään suomalaisten uutta kotia etsivien koirien hoitoon, MobilePay numero 52529 tai tilisiirtona viite 5160
• Viron avustukset – varat käytetään virolaisten kodittomien kissojen ja koirien hoitoon, leikkauskampanjoihin sekä tarhojen avustamiseen, MobilePay numero 76314 tai tilisiirtona viite 5225.

Toimi näin:
• Valitse lahjoituskohde ja maksa haluamasi summa MobilePaylla (lyhytnumerot yllä) tai keräystilillemme FI09 5780 3820 0828 72 (muista viitenumero).
• Lähetä osoitteeseen sadri@rekkurescue.com sähköposti, jossa kerrot koko nimesi sekä tekemäsi lahjoituksen summan ja päivämäärän. Kerro myös, minkä lahjoituskohteen olet valinnut ja missä muodossa haluat nimesi kortin allekirjoitukseen.
• Saat meiltä paluupostissa digitaalisen joulukortin, jossa kerrotaan lahjoituksestasi eläinten hyväksi. Huomioithan ystävällisesti, että kortin toimitus saattaa ruuhkasta johtuen kestää hiukan. Lähetämme sen kuitenkin hyvissä ajoin ennen joulua.

Kiitos, että tuot joulun myös kodittomille eläimille!

Poliisihallitus on myöntänyt Rekku Rescue ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2018/757. Lupa on voimassa 01.01.2019 – 31.12.2021 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.