Joulukorttikampanja

8.12.2017

Lahjoita joulutervehdysrahat kodittomille eläimille!

Joulu lähestyy ja pian on taas joulutervehdysten aika. Oletko tullut ajatelleeksi, että voisit joulukorttien lähettämisen sijaan lahjoittaa niihin varaamasi rahat eläinten hyväksi? Tai yrityksesi joulutervehdysten asemasta muistaa tänä vuonna kodittomia eläimiä?

Lahjoittamalla Rekkujen joulukampanjaan saat meiltä kauniin digitaalisen joulukortin, jossa kerrotaan lahjoituksestasi ja jonka voit lähettää perinteisten joulutervehdysten sijaan sähköpostilla tai vaikkapa jakaa somessa. Korteissa on uudet ihanat kuvat!

Rekkujen joulutervehdyskampanjassa voit valita seuraavista lahjoituskohteista:

  • Suomalaiset kissat – varat käytetään suomalaisten kodittomien kissojen hoitoon sekä leikkauskampanjoihin, viite 5050
  • Suomalaiset koirat – varat käytetään suomalaisten uutta kotia etsivien koirien hoitoon, viite 5160
  • Viron avustukset – varat käytetään virolaisten kodittomien kissojen ja koirien hoitoon,leikkauskampanjoihin sekä tarhojen avustamiseen, viite 5225.

Keräystilinumero FI09 5780 3820 0828 72

Toimi näin:

1. Valitse lahjoituskohde ja maksa haluamasi summa keräystilillemme FI09 5780 3820 0828 72. Muista viitenumero!

2. Lähetä osoitteeseen sadri@rekkurescue.com sähköposti, jossa kerrot koko nimesi sekä tekemäsi lahjoituksen summan ja päivämäärän. Kerro myös, minkä lahjoituskohteen olet valinnut ja missä muodossa haluat nimesi kortin allekirjoitukseen. Allekirjoittajaksi voi toki halutessaan laittaa useammankin henkilön.

3. Kun lahjoituksesi näkyy tilillämme, saat meiltä paluupostissa digitaalisen joulukortin, jossa kerrotaan lahjoituksestasi eläinten hyväksi.

Kiitos, että tuot joulun myös kodittomille eläimille!

Poliisihallitus on myöntänyt Rekku Rescue ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2017/138. Lupa on voimassa 10.2.2017–31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.