Näin voit auttaa

 • Voit lahjoittaa rahaa erilaisiin keräyksiimme:

  * Suomikissat Varat käytetään suomalaisten kissojen hoitoon, mm. Kissoille viis-kampanja. Tilinumero: FI09 5780 3820 0828 72 Viite:5050

  * Suomikoirat Varat käytetään suomalaisten koirien hoitoon, mm. Koirille kuus-kampanja. Tilinumero: FI09 5780 3820 0828 72 Viite:5160

  * Viron avustukset Varat käytetään virolaisten kodittomien kissojen ja koirien hoitoon, leikkauskampanjoihin sekä tarhojen avustamiseen. Tilinumero: FI09 5780 3820 0828 72 Viite:5225

  *Jos haluat muuten tukea yhdistyksen toimintaa, voit tehdä lahjoituksen tilille: FI63 5780 3820 0247 67. Viestiksi "Lahjoitus"

  Poliisihallitus on myöntänyt Rekku Rescue ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla RA/2017/138. Lupa on voimassa 10.2.2017 -31.12.2018 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

  ************

  • Voit auttaa meitä auttamaan liittymällä kannatusjäseneksi Rekku Rescue ry:hyn

  • Voit liittyä Facebookin Rekku Rescuen vapaaehtoiset -ryhmään! Ryhmässä voit ilmoittautua mukaan eri tapahtumiin vapaaehtoiseksi sekä katsoa, löytyisikö yhdistyksen vapaaehtoishommista jotain juuri sinulle sopivaa!

  • Rekku Rescue ry toimii sekä suomalaisten että virolaisten kodittomien eläinten hyväksi. Pyrimme toiminnassamme välittämään tietoa eläinten hoidosta ja kertomaan vastuullisesta eläimen omistamisesta. Sen lisäksi että etsimme koteja kotia vailla oleville eläimille, päätavoitteemme on ennaltaehkäisevä eläinsuojelu, eli pyrkiä omalla toiminnallamme vähentämään kodittomien eläinten määrää mm. steriloinneilla ja valistuksen keinoin. Mikäli tunnet että tällainen toiminta on sydäntäsi lähellä, tervetuloa mukaan auttamaan!

  • Tarhoilla ja hoitopaikoissa on jatkuvasti pula kunnollisesta koiran- ja kissanruoasta. Lisäksi lääketarpeita (mm. Axilur matolääkkeitä) tarvitaan jatkuvasti.

  • Viron ja Suomen kodittomille eläimille voi lahjoittaa lisäksi leluja ja kaikenlaista muuta koiriin tai kissoihin liittyvää ehjää ja siistiä tavaraa. Pehmikkeitä (lakanoita, pyykeitä yms.) emme tällä hetkellä tarvitse.

   Kun olet saanut valmiiksi erän lahjoitustavaraa, otahan yhteyttä lahjoitusvastaavaamme sähköpostilla, jotta voimme sopia paikasta johon lahjoitukset voidaan toimittaa. Tarvittaessa voimme yrittää järjestää lahjoituksille myös noudon. Lahjoitusvastaavan tiedot löydät yhteystiedot kohdasta. Toimitamme lahjoitukset eteenpäin niitä tarvitseville tahoille.

  • Lahjoituksien vastaanottopaikat

   Seuraavat lemmikkiliikkeet ovat lupautuneet ottamaan vastaan lahjoituksia Rekku Rescue ry:lle, joten lahjoituksia voi toimittaa myös seuraaviin myymälöihin:

   Megaeläin Itäkeskus
   Itäkatu 7
   00930 Helsinki

   Lemmikkipalatsi Isomyyri
   Liesitori 1 (2.krs)
   01600 Vantaa

   Musti ja Mirri Helsinki Puotinharju
   Kastelholmantie 2
   00900 HELSINKI

   Musti ja Mirri Espoo Suomenoja
   Portti 1-5
   02270 Espoo

   Musti ja Mirri Tuulos
   Kauppakeskus Tuulonen, Tuulosentie 1
   14810 Tuulos

   Eläinkauppa Animal House
   Sibeliuksenkatu 15
   13100 Hämeenlinna

   Koira- ja kissakoulu Heiluva häntä
   Höyläämötie 18 C
   00390 Helsinki

  • Rekku Rescuelle voit tehdä myös lahjoituksen nettikaupan kautta. Ennen tilauksen tekemistä ota yhteyttä erja@rekkurescue.com sopiakseksi tilauksen toimituksesta.

  • Pyöriikö nurkissasi ylimääräista tavaraa, jolle ei löydy enää paikkaa? Lahjoita sinulle tarpeettomat ehjät ja puhtaat tavarat meille! Rekku Rescuella on useampia kirppispöytiä ja niiden tuotto on yksi toimintamme kulmakiviä. Laita Minnalle sähköpostia: mkaita@rekkurescue.com tai soittele 040 716 0558 niin sovitaan miten saamme tavarat meille. Kiitos!

  • Voit lähteä mukaan Viron löytöeläintarhoille auttamaan. Käymme tarhoilla mahdollisuuksien mukaan. Tarhoilla on aina paljon tehtävää, lahjoitusten kanniskelua, koiriin ja kissoihin tutustumista ja niiden leikittämistä ja ulkoiluttamista ja kuvaamista. Jos haluat lähteä mukaan, ota yhteyttä johonkin tarhavastaavaan joko puhelimitse, tai sähköpostilla.

  • Voit myös auttaa tarjoamalla kotihoitopaikkaa kodittomalle koiralle tai kissalle. Kotihoitopaikat hoitajineen ovat toimintamme kulmakivi! Kotihoidossa eläin saa tottua ihmisiin ja normaalin kotielämään ja saamme kuvan siitä, minkä luonteinen eläin on kyseessä ja millainen koti olisi juuri tälle yksilölle se sopivin.

  • Voit antaa kodin sitä tarvitsevalle. Rekku Rescue ry:n sivuilla on jatkuvasti kuvia ja tietoja tällä hetkellä kodittomina olevista eläimistä. Sivuilla on kuitenkin vain osa kodittomista, sellaisista joihin olemme ehtineet tutustua paremmin tarhalla.

  • Voit levittää tietoa Rekku Rescuen toiminnasta sukulaisillesi ja tutuillesi. Voit tulostaa ilmoituksia ilmoitustauluille. Hyviä paikkoja ilmoituksille ovat esim. kaupat, kirjastot ja eläinkaupat.

  • Oletko kätevä käsistäsi, tai vaikkapa hyvä leipomaan? Voit askarrella tuotteita myyntiin tai leipoa tapahtumiin.

  • Otamme mielellämme vastaan myös arpajaisvoittoja

  • ************

   Kiitos avustasi!