Maatiaiskissojen leikkauskampanja Etelä-Pohjanmaalla

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja paikalliset eläinlääkärit Alavudelta ovat aloittaneet yhdessä toistaiseksi käynnissä olevan leikkauskampanjan, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää.

Kissan tulee painaa noin 2 kg, mutta jos kiimat vaivaavat, voidaan hieman pienemmänkin leikkaamisesta sopia. Leikkaukset suoritetaan Alavudella ja leikkausajat ajoittuvat arkisin klo 8-11 väliin.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 35 € ja sterilointi 50 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissäsi myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi.

Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä leikkauksen maksamiseen, että ajanvaraamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Jollet voi lähettää s-postia, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 050 307 0150 su klo 13-14 välisenä aikana. Huomioithan, että teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme ohessa, joten emme voi olla aina tavoitettavissa soittoajoista huolimatta. Jos et saa meitä kiinni, yritäthän myöhemmin uudelleen. Emme vastaa soittopyyntöihin tai tekstiviesteihin.