Maatiaiskissojen leikkauskampanja Pohjois-Karjalassa

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescuella ja paikallisilla eläinlääkäreillä Polvijärvellä, Liperissä ja Viinijärvellä on käynnissä toistaiseksi voimassa oleva leikkauskampanja, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 45 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Minnalle osoitteeseen mlehmus@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissäsi myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi.

Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä leikkauksen maksamiseen, että ajanvaraamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee painaa vähintään 2 kg, ikärajaa ei ole.

Jollet voi lähettää s-postia, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 050 307 0150 su klo 13-14 välisenä aikana. Huomioithan, että teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme ohessa, joten emme voi olla aina tavoitettavissa soittoajoista huolimatta. Jos et saa meitä kiinni, yritäthän myöhemmin uudelleen. Emme vastaa soittopyyntöihin tai tekstiviesteihin.