Maatiaiskissojen leikkauskampanja Sastamalassa

Eläinsuojeluyhdistys Rekku Rescue ja eläinlääkäri Pertti Valkama Sastamalasta (Vammala) ovat aloittaneet yhdessä toistaiseksi käynnissä olevan leikkauskampanjan, joka on kohdennettu kissastaan hyvin huolehtiville ihmisille, joille leikkaukseen tarvittava raha on vaikea järjestää.

Rekku Rescuen tukemien leikkausten hinnat kissanomistajille ovat: kastraatio 25 € ja sterilointi 45 €. Hintoihin sisältyy mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon.

Lähetä sähköpostia Katjalle osoitteeseen katja@rekkurescue.com ja perustele avuntarpeesi tuettuihin kissojen leikkauksiin. Kerro viestissäsi myös kissan nimi, sukupuoli, ikä ja puhelinnumerosi.

Mainitse viestissä myös minkä paikkakunnan tapahtumasta on kyse. Saat sähköpostilla ohjeet sekä leikkauksen maksamiseen, että ajanvaraamiseen. Saat myös ohjeistuksen, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä ja miten toimia leikkauksen jälkeen.

Kissan tulee olla vähintään 4 kuukauden ikäinen.

Jollet voi lähettää s-postia, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 050 307 0150 su klo 13-14 välisenä aikana. Huomioithan, että teemme yhdistystyötä täysin vapaaehtoisvoimin muun elämämme ohessa, joten emme voi olla aina tavoitettavissa soittoajoista huolimatta. Jos et saa meitä kiinni, yritäthän myöhemmin uudelleen. Emme vastaa soittopyyntöihin tai tekstiviesteihin.