Kuro *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 19.10.2017

Leikattu urospentu, synt. 5/17, kotihoidossa Vantaalla

11.10.2017 Kuro on komea puolipitkäkarvainen kollintaimi ja valmis muuttamaan omaan kotiinsa.

Kuro syntyi suureksi paisuneeseen kissalaumaan Etelä-Savossa. Omistaja luopui kissoista ja Kuro kavereineen muutti pääkaupunkiseudulle kotia etsimään.

Koska pikkupentuajan ihmiskontaktit olivat niukkoja, ihmisiin ja ihmisten metkuihin totuttelu on vielä hieman kesken. Kuitenkin esimerkiksi hoitotoimenpiteet sujuvat kyllä, kunhan käsittelijällä on jonkin verran kissakokemusta. Perheeseen, jossa on aivan pieniä lapsia se ei sovi.

Kuro on vilkas ja leikkisä pentu. Leluhiiret saavat kyytiä ja hoitajan oma kissakin intoutuu joskus hippaleikkiin. Kuro tarvitseekin kaverikseen toisen kissan, joka kollipoikien tapaan osaa arvostaa painia ja jahtausleikkejä. Rohkea kissa on myös hyvä roolimalli pikkukaverille, kuinka suhtaudutaan suureen maailmaan.

Jos Kurolta kysytään, oma koti, leikkihiiri ja ihminen olisi nasta juttu! Eikä se pidä mielipiteitään omana tietonaan. Kuro on varsin puhelias tyyppi ja juttelee niin hoitajien kuin kissakaverinsa kanssa.


HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!