Elmeri *suomalainen*

uros Suomessa Päivitetty 11.10.2017

Uroskoira, 10kk kastroidaan

11.10.2017 Elmerin silmä on tänään tutkittu eläinlääkärin toimesta ja kyseessä on synnynnäinen poikkeavuus jonka vuoksi toinen silmä ei ole kehittynyt normaaliksi. Tällä hetkellä ei vaadi toimenpiteitä.

10.10.2017 Elmeri lempinimeltään Elmo on puhdasrotuinen cane corso joka siirtyi yhdistykselle uutta kotia etsimään. Elmo on oikein ystävällinen ja erittäin energinen poika joka tarvitsee paljon tapakoulutusta. Elmon toinen silmä tullaan yhdistyksen toimesta tutkituttamaan ja hoitamaan mahdollisuuksien mukaan mutta tulevan kodin tulee olla varautunut siihen että silmä saattaa jatkossakin tarvita eläinlääkärin hoitoa. Elmo kävelee hihnassa nätisti, saattaa hieman haukahdella innoissaan vastaantuleville koirille tai ihmisille. Elmo tulee toimeen narttujen kanssa, urosten kaveriksi Elmoa ei suositella. Ei sijoiteta pienten lasten perheeseen ison kokonsa sekä silmävammansa vuoksi. Elmolle etsitään kotia omakotitalosta ja tulevalta omistajalta odotetaan kokemusta kyseisestä rodusta. Elmo on säkäkorkeudeltaan n.70cm ja painoa pojalla on 45,2kg. Kotihoidossa tällä hetkellä Hattulassa.


KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.