Nopsajalka *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 20.10.2017

Leikattu naaraspentu, synt. 7/2017, kotihoidossa Helsingissä

20.10.2017 Noppiksesta on tullut television ystävä. Luontodokumentti leijonista kiinnosti tyttöä valtavasti. Lopulta piti mennä hyppimään telkkaria vasten ja kokeilla, tulisiko leijona leikkimään.

Ruoka maistuu Noppikselle erinomaisesti. Rohkeus ihmisten suhteen kasvaa päivä päivältä.


3.10.2017 Nopsajalka, eli tuttavallisemmin Noppis, on tämän kesän pentuja. Se meni kissaloukkuun Satakunnassa ja nyt se on ollut oppimassa kotikissan tavoille hoitokodissa. Oppi onkin mennyt perille. Leikki ihmisen kanssa sujuu jo mainiosti ja silittäminenkin tuntuu tytöstä välillä jo ihan mukavalta.

Ruoka Noppikselle maistuu paremmin kuin hyvin. Tie tämän tytön sydämeen käykin vatsan kautta.

Noppis rakastaa muita kissoja. Sen uudessa kodissa tulisikin olla nuori, leikkisä ja rohkea kissaneiti leikkikaverina ja kotikissan mallina.

Etsimme Noppikselle aikuiskotia, jossa ihmiset ovat valmiita sitoutumaan Noppiksen kotikissakoulun jatkamiseen.


HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!