Zero *Virosta*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 16.10.2017

Uroskoira, 8kk

16.10.2017 Zerosta ei tällä hetkellä oteta enempää kyselyjä vastaan

01.10.2017 Zero on pentuna alun perin Virosta tuotu yksityisesti ja asustellut suomessa, siirtyen nyt yhdistyksen hoiviin uutta kotia odottelemaan omistajan elämänmuutoksen takia. Zero on erittäin ystävällinen ja energinen poika joka tarvitsee paljon koulutusta sekä aktivointia. Osaa joitakin peruskäskyjä, hihnassa hieman vetää mutta on hallittavissa ja kuuntelee kyllä lenkillä mikäli vain malttaa. Tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa, kissojen kanssa on hieman yli-innokas. Zerossa on luultavasti ainakin saksanpaimenkoiraa, korkeutta pojalla on tällä hetkellä n.60cm ja painoa 30 kg. Zerolle etsitään kotia jossa ollaan valmiita sitoutumaan koiran kouluttamiseen. Zero on sisäsiisti ja kotihoidossa tällä hetkellä Pukkilassa, johon poikaan pääsee sovitusti tutustumaan.


KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 0503366302 (ma-su 10-18)

sähköposti: paula * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellä mainittuina ajankohtina! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Kun harkitset rescue koiran hankintaa tutustuhan etukäteen luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotan koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.