Etta *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 18.10.2017

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä

7.10.2017 Pentujen muutettua omiin koteihinsa Etan rohkeus otti hieman takapakkia, mutta kun jaksaa hellästi ja varovasti tarjota kättä niin antaa kyllä silittää. Lähestyvä ihminen saa vielä hieman säikkymään, mutta Etalla on potenttiaalia kesyyntyä vielä lisää. Etta on kerran nukkunut sijaisperheen ihmisten jalkopäädyssä yönsä, joten tästä lempeästä kissarouvasta voisi kuoriutua oikein mukava kotikissa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Uudelta kodilta toivotaankin sitoutumista kesytykseen sekä käsittelyn harjoitteluun. Ellan tavoin myös Etta on löytänyt leikkimisen ilot pentujen lähdettyä kun tunnollinen emo voi keskittyä pentujen hoidolta omiin juttuihinsa.

Etta ja Ella tykkäävät nukkua yönsä vierekkäin sohvalla, joten ne muuttaisivat mieluusti samaan kotiin. Myös reipas ja kiltti tyttökissa olisi mieluinen kaveri Etalle.

28.8.2017 Ella ja Etta muuttivat noin viikon ikäisten pentujensa kanssa sijaisperheeseen, jossa ne ovat saaneet rauhassa kasvattaa pentunsa luovutusikään ja kerätä voimia. Etta sai nimensä kuuluisan jazzlaulajan Etta Jamesin mukaan.

Etta on hyvin seesteinen, kiltti ja mukava kissa. Se on koko ajan sijaiskodissaan viihtynyt ihmisten seurassa ja nauttinut silityksistä. Reipas ja hellä Etta otti myös Ellan pennut hoitoonsa omiensa lisäksi, kun Ella paranteli edellisessä elämässään saamia haavojaan ja aristeli vielä ihmisiä. Tämä superäiti on hyvin ''zen'' ja se on hyvin kärsivällinen niin pentujen, muiden kissojen kuin hoitotoimenpiteitä tekevien ihmisten suhteen. Etta on kuin lämmin ja hoitava muumimamma, nuoren ja hoikan kissan vartalossa.

Etta toivoo uudelta kodilta kiltin tyttökissan seuraa tai se muuttaisi myös mielellään Ellan kanssa samaan kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 2143928 / Elina, vain soittoaikoina

sähköposti: elina*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

Huom! to 28.9. ei soittoaikaa!

ke klo 18:00-19:00
to klo 18:00-19:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!