Dinko *Pärnu*

uros Virossa Päivitetty 24.8.2017

Uroskoira, noin 10v.

24.8.2017 Dinko on suurikokoinen kymmenen vuotias hyväkuntoinen herrasmies, joka odottaa omaa eläkekotia Pärnun tarhalla. Dinko on rauhallinen jättiläinen, joka nauttii pitkistä kävelyistä ja rapsutuksista.

Dinko on ystävällinen ja ottaa vierailijat vastaan häntä heiluen. Poika suhtautuu muihin koiriin vaihtelevasti, joten paras ratkaisu tälle olisi koti ainoana koirana. Dinko on kooltaan suuri, lähes tanskandogin kokoinen.

Löytyisikö sinun luotasi eläkekoti tälle hurmaavalle herrasmiehelle? Soitathan tai lähetä sähköpostia Dinkon varaajalle.

KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 045 1319 ( ti-to 16.30-18.00)

sähköposti: roosa * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.