Hilarius *suomalainen*

uros Suomessa Päivitetty 9.8.2017

Urospentu, leikataan, synt. 17.5.2017, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikasintaan 25.8.2017.

9.8.2017 Reippaat ja sosiaaliset pennut Hugo, Hilda, Hector ja Hilarius muuttivat noin viikon ikäisinä emojensa Ellan ja Etan kanssa Rekku Rescuen kotihoitopaikkaan. Hilarius sai nimensä Rekku Rescuen somessa järjestämästä nimikilpailusta.

Hilarius on hurmaavan omaperäinen haaveilijaluonne, joka mieluiten tarkkailee pää kallellaan sivusta kun muut tekevät ja seikkailee omia aikojaan ihmetellen milloin mitäkin. Hilarius on äärettömän utelias hengailija joka hakeutuu ihmisten lähelle seurailemaan näiden tekemisiä. Hilarius tulee mainiosti toimeen muiden kissojen kanssa mutta käy hitaammalla tempolla kuin sisaruksensa.

Hilarius muuttaisi mielellään toisen rauhallisemman ja kiltin kollin kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 190 €. Kulukorvauksella pentu on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1747/ Anni, ainoastaan soittoaikana!

sähköposti: anni * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

ke klo 18.00-18.30
su klo 11-12

HUOM! Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa kissatiedotteet sivultamme. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä. Tutustuthan myös Rekku Rescuen luovutussopimukseen. Kiitos!