Tico *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 31.7.2017

Uroskoira, 10v.

31.07.2017 Tico etsii uutta kotia omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Tico on ystävällinen ja reipas poika iästään huolimatta joka tulee toimeen toisten koirien sekä kissojen kanssa. Ticon turkki vaatii paljon hoitoa, harjausta sekä pesua tarpeen mukaan joten tähän on tulevan omistajan hyvä olla varautunut. Ei sijoiteta ensimmäiseksi koiraksi eikä lapsiperheeseen. Tico ja ystävänsä Daisy etsivät mielellään yhteistä kotia joko rivi-tai omakotitalosta. Tico on kotihoidossa tällä hetkellä Vihdissä. Lisätietoja lisätään sivuille kunhan hoitopaikassa on ehditty kunnolla tutustumaan koiraan.


KULUKORVAUS yli 10 vuotiaasta koirasta tai erityissijoituskoirasta on 150 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä), ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1742 (ma-su klo 15-20)

sähköposti: minna * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellä mainittuina ajankohtina! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.