Pipari *suomalainen*

narttu Suomessa Päivitetty 20.8.2017

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä.

17.7.2017 Pipari saapui yhdistykselle suuresta kissapopulaatiosta kolmen pentunsa kanssa. Kotihoitoon päästyään se synnytti kolme suloista pentua: Toscan, Beben ja Sacherin.

Pipari on luonteeltaan varsin mukava kissa. Sylissä se ei niinkään viihdy, mutta rakastaa hellyydenosoituksia ja nauttii suuresti ihmisen seurasta. Pentujen kanssa Pipari on välillä intoutunut leikkimään, mutta muuten se vaikuttaa toistaiseksi varsin rauhalliselta kissalta.

Kotihoidossa ollessaan Pipari on keskittynyt suurella omistautumisella pentujensa kasvattamiseen, se on erittäin huolehtiva ja tarkka emo. Tästä omistautuneisuudesta huolimatta Pipari ei ole kertaakaan ollut agressiivinen, jopa hoitopaikan koira on saanut olla rauhassa pennuista huolimatta. Hoitotoimenpiteitä Pipari ei arvosta laisinkaan, mutta vaikka se pyristeleekin vastaan, ei se ole kertaakaan käyttänyt hampaita tai kynsiään.

Entisestä elämästään Piparilla on muistona vanha silmävamma ja sen yläkulmahampaat ovat katkenneet. Silmä ei Piparia vaivaa ja kulmahampaat poistetaan siltä ennen uuteen kotiin muuttamista.

Piparin tulevassa kodissa voisi olla rauhallinen kissakaveri. Kotihoitopaikassa Pipari on tottunut rauhalliseen koiratoveriin, johon Pipari on suhtautunut varsin välinpitämättömästi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto) tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

ti 22.8. klo 19:30-20:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!