Rolle *suomalainen*

uros Suomessa Päivitetty 29.6.2017

Uroskoira, n.7v kastroidaan

21.06.2017 Upea ja ystävällinen dobermann-rottweilermix Rolle etsii uutta kotia. Rolle on hieman kovia kokenut poika joka ei kuitenkaan ole menettänyt luottamustaan ihmisiin vaan tulee häntää heilutellen tutustumaan vieraisiin. Osaa jonkin verran peruskäskyjä joita toteuttaa pienen harkinnan jälkeen, eihän sitä tietty aina jaksa. Hihnassa hieman vetää mutta on hallittavissa eikä pahemmin välitä kävelyllä muista koirista, kaikki puskat kyllä tutkitaan tarkkaan. Tulee toimeen ainakin narttujen kanssa, uroksiin suhtautumisesta ei ole tietoa. Rollen kaulalla on suurehko patti joka tutkitaan tulevalla eläinlääkärikäynnillä ja poistetaan mikäli se on mahdollista. Rollelle etsitään kotia joko rivi-tai omakotitalosta ja tulevalta kodilta odotetaan kokemusta palveluskoiraroduista. Rollea ei sijoiteta pienten lasten perheeseen ison kokonsa vuoksi eikä myöskään kissojen kanssa samaan talouteen. Rolle on sisäsiisti ja tällä hetkellä kotihoidossa Espoossa.


KULUKORVAUS koirasta on 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja nelosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä) ja on madotettu vähintään kertaalleen. Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koira on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.

Tiedustelut

puhelin: 050 307 1742 (ma-su klo 15-20)

sähköposti: minna * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellä mainittuina ajankohtina! Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.