Pimu *suomalainen*

narttu (steriloitu) Suomessa Päivitetty 12.6.2017

Leikattu naaras, synt. arviolta 06/2016, kotihoidossa Helsingissä.

7.6.2017 "Hei Karjalasta heilin minä löysin, löysin heilin pienen herttaisen..." Pimu on kaunis pikkumusta, joka muutti Pohjois-Karjalasta pääkaupunkiseudulle etsimään omaa ihmistä. Tyttö on peräisin isohkosta kissapopulaatiosta ulkoa, missä sen ihmiskontaktit eivät ole olleet kovin tiiviitä. Hoitokodin ihmisen kanssa se tulee kuitenkin juttuun mainiosti.


Pimu tuli hoitokotiin kavereidensa Hapsun ja Nyytin kanssa. Alusta alkaen tämä neito osoitti rohkeutta ja antoi ihmisten käsitellä itseään - tosin välillä hieman jännitti. Nykyään Pimu on jo ihan rento kun ihminen lähestyy ja rapsuttaa. Muuten Pimu on rauhallinen ja hiljainen tyttö, joka ei pidä suurta meteliä itsestään. Talon muihin kissoihin suhtaudutaan hyvin ja kun näitä tulee samaan tilaan, Pimu on heti toivottamassa muut tervetulleeksi luokseen.

Päivät tällä neitosella sujuvat lekottelun ja oppimisen merkeissä. Alussa olivat lelut ihan suuri kummastuksen aihe, mutta välillä se jo intoutuu viskomaan palloa kavereiden kanssa.

Pimu haluaisi kaverikseen jonkun mukavan tyttökissan, jonka kanssa voisi jatkaa uusien asioiden opettelua. Pimun kaveriksi kävisi vaikka samassa hoitopaikassa asuva Hapsu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.
KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 050 346 6550

sähköposti: sonja*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:
ke klo 20:00 - 21:00
la klo 20:00 - 21:00

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!