Onni-poika *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 9.6.2017

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Espoossa

28.5.2017 Onni on sosiaalinen, ihmisrakas ja lempeä kehruukone. Onni on perusluonteeltaan rauhallinen huomiosta nauttiva poika. On innokas leikkimään kaverinsa Oton kanssa. Leikki on välillä aika hurjaakin riehumista ja rallia.

Hoitotoimenpiteet onnistuvat ongelmitta. Korvien puhdistaminen ja kynsien leikkuu ei tuota vaikeuksia. Lääkkeiden otto on myös helppoa. Ruoan suhteen ei ole nirso. Kaikki tarjottu on kelvannut hoitopaikassa. Onni tulee nukkumaan kotihoitajien viereen eikä pyri häiritsemään unia.

Onni on peräisin kymmenen kissan laumasta. Omistaja luovutti sen yhdistykselle etsimään uutta kotia. Se on aikaisemmassa kodissaan tottunut koiriin. Onni tykkää lapsista, mutta sitä ei suositella ihan pienten lasten perheeseen.

Onni ja Otto tulevat hyvin toimeen keskenään ja etsivätkin kotia joko
yhdessä tai erikseen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

Olen reissussa 22.6.-2.7. Palaan sähköpostin ääreen 3.7.

seuraava soittoaika ti 4.7. klo 19:30-20:00.

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!