Olli-kolli *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 21.6.2017

Leikattu uros, noin 1 v. Kotihoidossa Espoossa

20.6.2017 Ollille lisätty uusi kuva. Ollin kaveri Otto sai yhteisen kodin Onnin kanssa, joten Olli olisi jo kovin innoissaan muuttamassa omaan loppuelämän kotiinsa.

25.5.2017 Olli muutti Espooseen kotihoitoon Kiikoisista 11.5.2017 kahden kaverinsa kanssa. Olli on sisäsiisti, nuori, hoikka ja reipas poika. Olli on peräisin kymmenen kissan laumasta. Omistaja luovutti sen yhdistykselle etsimään uutta kotia. Se on aikaisemmassa kodissaan tottunut koiriin. Ylimääräiset varpaat antavat Ollille persoonallisen ulkonäön. Ei arastele ihmisiä, on seuraan hakeutuva ja kova kehräämään. Tulee jopa uusien tuttavuuksien syliin. Ollia on helppo käsitellä, korvien puhdistuskin sujuu ihan ongelmitta. Olli tarvitsee paljon virikkeitä, jotta saa purkaa energiaansa ja pyrkiikin tällä hetkellä dominoimaan arempia kissoja.

Olli on rohkea, tykkää lapsista ja pärjäisi luultavasti hyvin myös koiraperheessä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 614 7290 / Hanna-Maija, vain soittoaikoina

sähköposti: hanna-maija*rekkurescue.com (tähti @-merkki)

Soittoajat:

Olen reissussa 22.6.-2.7. Palaan sähköpostin ääreen 3.7.

seuraava soittoaika ti 4.7. klo 19:30-20:00.

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!