Iituli *suomalainen*

narttu (steriloitu) Varattu Suomessa Päivitetty 17.8.2017

Leikattu naaras, noin 5 v, kotihoidossa Vantaalla.

9.8.2017 Iitalla ja Nasulla olisi kiire löytää koti, sillä niiden kotihoitaja on lähdössä syksyllä reissuun. Missä viipyy näiden suloisten tyttöjen rakastava koti?

1.7.2017 Iita odottaa edelleen sitä omaa kotia. Iita on ihana ja reipas kissaneiti, jonka tavat ovat jo käyneet kotihoitajalle tutuksi. Parasta puuhaa on ikkunasta lintujen, oravien ja naapureiden tarkkailu! Iita on vastassa ovella lähes aina kotihoitajan tullessa kotiin, juttelee ja seuraa kotihoitajaa kunnes on saanut ne ensimmäiset kunnon rapsutukset. Iita on vallannut sängyn omaksi paikakseen ja siellä odotteleekin iltaisin nukkumaanmenoaikaa, jolloin tämä neiti leipoo, puskee ja pyörii, kunnes saa rapsutuksista tarpeekseen ja asettuu kotihoitajan kylkeen nukkumaan. Myös siskonsa kanssa välillä touhuavat, etenkin raksuja tykkäävät aktivointileluista kaivaa. Ihanan rauhallista yhteiseloa, johon myös kaikki vierailijat on toivotettu kehräyskuorolla tervetulleeksi. Missä olisi näille suloisille neideille se loppuelämän koti?

19.5.2017 Iituli ja kaverinsa Nasuli eli kutsumanimiltään Iita ja Nasu etsivät uutta kotia itsestään riippumattomista syistä. Kissat ovat eläneet yhdessä sisäkissoina.

Iita on ihana mustavalkoinen rauhallinen tyttö. Kova kehräämään ja oikein kiltti, selällään kellottaa ja nauttii rapsutuksista. On ottanut tavakseen kotihoitajan sängyssä odottaa nukkumaanmenoaikaa, jolloin kehräys on kova ja parhaan nukkumapaikan haku alkaa. Iituli tykkää nukkua kotihoitajan vieressä. Iitulin aika kuluu enimmäkseen rauhallisissa merkeissä. Välillä toki siskonsa kanssa touhuilee.

Ruoan suhteen Iita on vähän nirso. Tosin eläinlääkärissä käydessä olikin paino vähän ylipainon puolella, joten jatkossa on ihan hyvä ruokamääriä tarkkailla uudessa kodissa. Iita ei varsinaisesti sylissä viihdy, mutta muuten ihmisen seura on parasta ja rapsutuksia ei voi koskaan saada liikaa! Iita ja Nasu etsivät ensisijaisesti yhteistä kotia, jossa on aikaa antaa niille huomiota ja hellyyttä.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 6080 788/Elisa, ainoastaan soittoaikana!

sähköposti: elisa * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Soittoajat:

pe 11.8. klo 17-17.30

Yhteydenotot mieluiten ensin sähköpostitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme.

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!