Pentti *suomalainen*

uros (kastroitu) Varattu Suomessa Päivitetty 27.6.2017

Leikattu uros, noin 12 v, kotihoidossa Helsingissä.

1.6.2017 Pentti odottaa edelleen omaa kotia, jossa olisi leikkiseuraa ja leppoisia makoilu -ja lintujentarkkailemispaikkoja.

Pentti on todella ihmisrakas kissa eikä juuri ujostele vieraitakaan. Pentille maistuu hyvin lähes kaikki ruoka. Sellainenkin, mikä ei varsinaisesti kuulu kissan ruokavalioon. Pena on yllätetty jopa salaattivarkaissa hoitopaikan keittiössä.

Pentti etsii kotia toisen kiltin ja rauhallisen kollikissan kaverina, mutta se voisi hyvin viihtyä myös kodin ainoana kissana, kunhan saa riittävästi huomiota ihmisiltä. Pienten lasten perheeseen Pena ei sovi.

3.5.2017 Pentti on 12-vuotias kodinvaihtaja, joka saapui Rekkujen hoiviin kaverinsa Bissen kanssa.

Pentti on kypsästä iästään huolimatta pirteä kolli, joka rakastaa ihmisseuraa ja rapsutuksia. Vieraitakin Pena tervehtii jo heti ovella. Makoiluhetket sohvalla tai hoitajan sängynpäädyssä ovat ruokailujen lisäksi Pentin mielipuuhaa, vaikka monesti se innostuukin leikkimään esimerkiksi keppilelulla.

Pentillä on havaittu pieni sydämen sivuääni, joka ei haittaa kissan elämää. Uuden omistajan tulee kuitenkin käyttää kissaa eläinlääkärin kontrollissa jatkossa kerran vuodessa.

Rauhallinen poika kotiutuisi mielellään joko kaverinsa Bissen kanssa, tai toisen kollin kaveriksi. Pienten lasten perheeseen Pentti ei sovi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta seniorikissasta on 80 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 25.6. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!