Tommi *Virumaa*

uros Virossa Päivitetty 21.4.2017

Uroskoira, noin 8v. kastroidaan

21.04.2017 Tommin omistaja on luovuttanut koiran tarhalle etsimään uutta kotia jouduttuaan muuttamaan eikä Tommia voinut ottaa uuteen kotiin. Tommi on suurikokoinen, mutta ystävällinen herra. Korkeutta Tommilla on noin 60cm ja painoa noin 50kg. Lenkille lähdettäessä Tommilla on vauhtia, mutta pian tahti rauhoittuu ja Tommi kulkee oikein nätisti hihnassa. Lenkillä törmätään irrallaan juoksevaan narttukoiraan, johon Tommi ei kiinnitä sen kummempaa huomiota. Hetken lenkkeiltyään Tommi heittäytyy selälleen nauttimaan rapsutuksista ja saamastaan huomiosta. Tommi osaa joitan peruskäskyjä, etenkin kun namipussia hiukan rapistelee. Tommi etsii kotia omakotitalosta ja koirakokemusta omaavasta perheestä.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 040 762 1555 (ma-su 10-20)

sähköposti: salla * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huom! Kyselyt puhelimitse AINOASTAAN edellämainittuina ajankohtina! Ensimmäistä kertaa kyselyä tehdessäsi toivon ensimmäistä yhteydenottoa tehtäväksi puhelimitse.

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.