Härra Simmu *Pärnu*

uros (kastroitu) Virossa Päivitetty 13.4.2017

Uroskoira, noin 7 v.

13.4.2017 Härra Simmu on joutunut löytöeläintarhalle sen omistajan muutettua vanhainkotiin.

Simmu on ihmisystävällinen ja herttainen koiraherra. Se saattaa alkuun hieman arastella vierasta ihmistä, mutta hyvin nopeasti se uskaltautuu hakemaan huomiota ja rapsutuksia. Simmu onkin hyvin lempeä ja läheisyyttä rakastava herrasmies. Hihnassa Simmu kävelee varsin mukavasti.

Simmu etsii kotia ainoana koirana. Myöskään kissojen kanssa se ei tule toimeen. Säkä arviolta noin 50-60 senttimetriä.

KULUKORVAUS 300 €. Kulukorvauksella koira on saanut rabies- ja viitosrokotuksen (parvo, penikkatauti, tarttuva maksatulehdus, kennelyskä ja leptospiroosi), ulkoloishäädön vähintään kerran sekä heisimadotuksen vähintään kerran (ekinokokki). Se on tunnistemerkitty ja siru on rekisteröity Turvasiru.fi- palveluun. Koiralla on virallinen EU-lemmikkieläinpassi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Koira on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.

Tiedustelut

puhelin: 050 930 5289 (ma-su klo 15-20)

sähköposti: anne * rekkurescue.com (korvaa * @-merkillä)

Huomioithan kuvausta lukiessasi, että teksti on kirjoitettu usein koiran ollessa tarhalla. Eläimen käytös yleensä muuttuu ainakin jonkin verran sen kotiuduttua! Varaudu etukäteen mahdollisiin ongelmiin, koska koirat ovat yleensä kouluttamattomia ja koulutus/sopeutuminen vie oman aikansa. Eläintä ei tule ottaa koskaan säälistä.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Tutustuthan etukäteen Kun harkitset rescue koiran hankintaa, luovutussopimukseen sekä koiran ottajan oppaaseen, kiitos! Vastaanotamme koirakyselyitä vain 20 vuotta täyttäneiltä.