Banjo *suomalainen*

uros (kastroitu) Suomessa Päivitetty 16.8.2017

Leikattu uros, syntynyt 6.3.2016, kotihoidossa Helsingissä.

16.8.2017 Banjo on ystävystynyt muiden kotihoitopaikan kissojen kanssa. Banjo onkin kaikkien kaveri, niin ihmisten kuin kissojenkin. Se on rohkea, utelias ja loputtoman seurankipeä. Banjo myös nauttii uusien asioiden opettelusta, ja se voisi hyvinkin oppia erilaisia temppuja, kuten istuminen käskystä ja tassun antaminen.

Nyt kun Banjo ja Punkki ovat viettäneet jonkin aikaa kotihoitopaikassa, ovat poikien luonteiden erot tulleet selvemmin esille. Enää ei kaksikolle etsitä välttämättä yhteistä kotia. Banjo tarvitsee aktiivisen kodin, missä on ainakin yksi reipas ja leikkisä kissakaveri. Ja mitä useampi kaveri, sitä parempi. Ainakin Banjon mielestä.

5.8.2017 Banjo ja sen paras kaveri Punkki palautuivat yhdistykselle uutta kotia etsimään itsestään riippumattomista syistä. Molemmat pojat ovat vilkkaita ja oppivaisia – mm. ovenkahvan toiminta on jo hallussa.

Banjo on vauhtikaksikosta se vielä rohkeampi ja uteliaampi, ja onkin jo lyhyessä ajassa ehtinyt ystävystyä myös hoitopaikan muiden kissojen kanssa. Myös ihmisiä Banjo rakastaa ja viihtyy mainiosti sylissä.

Banjo ja Punkki etsivät uutta kotia yhdessä. Pojille olisi hyvä olla tarjolla erilaisia aktiviteetteja, mihin ne saavat purkaa energiaansa, ja ainakin Banjo varmasti nauttisi myös valjasulkoilusta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut kolmoisrokotuksen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja se on vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

***

29.7.2016 Banjo sai kodin Helsingistä yhdessä Benetin kanssa.

***

Leikattu urospentu, syntynyt 6.3.2016, kotihoidossa Helsingissä.

7.7.2016 Banjo muuttaisi mielellään uuteen kotiin esim. toisessa hoitopaikassa olevan veljensä Benetin kanssa, sillä molemmilla vauhtia riittää. Lisätty hurmaavalle Banjo-pojalle myös uusia kuvia!

5.7.2016 Banjolla riittää vauhtia, paini- ja takaa-ajoleikit sisarusten kanssa on ihan parasta ajanvietettä. Banjo on erittäin reipas ja sosiaalinen kissa, ja on mielllään mukana arjen askareissa. Vieraat tervehditään reippasti ja sylissäkin viihtyy ellei ole joku kiinnostava asia muualla tutkittavana. Tämä kissa sopii kotiin, jossa on paljon seuraa ja virikkeitä tarjolla sekä reippaita kissoja jotka ovat valmiita hurjiin leikkeihin.

20.6.2016 Lisätty Banjolle uusi kuva.

17.6.2016 Upea Banjo hurmaa kaikki luonteellaan ja toki myös komeudellaan. Se tykkää juosta ja leikkiä sisarustensa kanssa, mutta kaipaa huomiota myös ihmiseltä. Banjo kaipaa kotia, jossa on paljon huomiota saatavilla ja leikkisä kissakaveri seurana.

12.6.2016 Aikuiset kissaneidit Bianca, Brita, Bella, Betsy ja Beta saapuivat pentujen Bell, Bubble, Baby, Benjamin, Bono, Babar, Buster, Banjo, Börje ja Benet rekkujen hoitopaikkaan 10.6.2016. Kissat ovat lähtöisin pääkaupunkiseudulta ja ovat asuneet sisäkissoina isommassa kissalaumassa, johon on kuulunut myös kaksi isoa koiraa, joiden kanssa ovat kanssa ovat tulleet hyvin toimeen.

Banjo on oikein reipas kissapoika, joka uteliaana on mukana kaikessa tekemisessä. Sylissäkin se viihtyy hienosti, mutta ei siihen pitkäksi aikaa malta pysähtyä. Banjo muuttaisi mielellään samaan kotiin veljensä Bonon kanssa tai jonkun toisen poikapennun kanssa täältä samasta hoitopaikasta, jos tulevassa kodissa ei kissakaveria ole valmiina.

Tiedustelut

puhelin: 045 608 0787/Sadri, ainoastaan soittoaikoina!

sähköposti: sadri * rekkurescue.com (korvaa tähti @-merkillä)

Soittoajat:
su 20.8. klo 18-18.30

HUOM! Yhteydenotot ensin sähköpostitse. Kerro itsestäsi sekä millainen koti kissalle olisi tarjolla. Viestin aiheeseen kissan nimi.

Muistathan, että tämä on meille palkatonta VAPAAEHTOISTYÖTÄ palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti kun voimme. Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin!

Kyselyitä vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä!

Luethan ennen yhteydenottoa sivuiltamme löytyvät kissatiedotteet ja luovutussopimuksen. Lisätiedot rokotuksista, madotuksista, mikrosirusta ja kulukorvauksista yms. löytyvät niistä.
Kiitos!